Moguće li zaraditi od kuće 500 do 1000 eur a potom biti sam svoj gazda?

Sve česće čujemo da devojke ili mladi momci traze posao koji ih ne vezuje za radno mesto ili vremensku obavezu zbog osnovnih obaveza: fax, sport, porodica ili nešto drugo...
 
Ali u isto vreme vidjamo na ulicama devojke sa nadogradjenim trepavicama ... Obratite paznju ako niste, jer to je trend koji raste raste.
 

Popust 30% - pigmenti za usne

Purebeau akcija

Povodom 20. rodjendana kompanije Purebeau, pigmenti za usne od 3ml sniženi su za 30%. Akcija traje do 20.5.2018 ili dok traju zalihe.

2. Master Class Permanent Makeup Lips - Usne

Nakon veoma uspešnog I. Purebeau Master Class Obrva, ponosno najavjujemo sledeći drugi po redu 2. Master Class Permanent Makeup Lips - Usne, posvećen trajnoj šminci usana.

Uspesi na 30. Beogradskom sajmu kozmetike

Zirna, 30. sajam kozmetike

Ponovo smo se sjajno smo se družili ovog oktobra na nedavno održanom Sajmu kozmetike u Beogradu, gde smo tokom dva dana, tačnije 14. i 15. oktobra, održali predavanje i prezentaciju spektakularnog Fibroblast tretmana.

1st Master Class Eyebrow

Spremni ste za novo usavršavanje i druženje? Purebeau akademija Vas poziva na prvi Purebeau Master Class Eyebrow sa Vesnom Palurović, koja će pokazati dvije najnovije tehnike Pixel i Puder Obrva.

Fibroblast tretman na 30. Beogradskom sajmu kozmetike

Na 30. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 14. i 15. oktobra u Beogradu, predstavićemo Purebeau FIBROBLAST - tretman koji predstavlja apsolutni hit današnjice u estetici i to na svetskom nivou! Radi se o revolucionarnoj metodi podizanja očnih kapaka i liftinga bora bez operacije, čiji su rezultati dugotrajni i vidljivi već nakon prvog  tretmana. 

Purebeau Fibroblast tretman predstavljen sa velikom uspehom

Sjajno smo se družili ovog aprila na nedavno održanom Sajmu kozmetike u Beogradu, gde smo tokom dva dana, tačnije 8. i 9. aprila, održali prezentaciju spektakularnog Fibroblast tretmana. Prisutni su bili u mogućnosti da saznaju sve pojedinosti o inovativnom anti-aging tretmanu, kao i da prisustvuju izvođenju dva Fibroblast tretmana uživo i sami se uvere u izvanredne Fibroblast rezultate na primerima naših modela.

GO PRO! NAJTRAŽENIJE EDUKACIJE ZA PMU PROFESIONALCE

U susret divnom vremenu organizujemo fenomenalnu prolećnu akciju za edukacije permanent makeup profesionalaca koji žele u potpunosti da usavrše najfinije finese tehnika: puder obrve & stroke obrve koje su apsolutni hit u svom specifičnom načinu iscrtavanja obrva i savršenom rezultatu koje klijentkinje prosto obožavaju!

Live izvođenje Fibroblast tretmana na Beogradskom sajmu kozmetike

Na ovogodišnjem Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 8. i 9. aprila u Beogradu, predstavićemo Purebeau FIBROBLAST - tretman koji predstavlja apsolutni hit današnjice u estetici i to na svetskom nivou! Radi se o revolucionarnoj metodi podizanja očnih kapaka i liftinga bora bez operacije, čiji su rezultati dugotrajni i vidljivi već nakon prvog  tretmana. 

Pages

Copyright © 2022, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.