Ukljanjanje tetovaže | Purebeau Tattoo Remover

Ukljanjanje tetovaže uz Purebeau Tattoo Removal

Uklanjanje tetovaže?

Uklanjanje tetovaže postalo je bezmalo češća intervencija u Srbiji poslednje 2 godine, nego ranije. Sve više ljudi svih generacija obraćaju nam se sa potrebom uklanjanja svoje nekada omiljene tetovaže ili trajne šminke. Ovaj proces mora da se vrši uz milimetarsku preciznost i korišćenje sredstava za rastvor pigmentacije u koži sa visokim higijenskim standardom izvodjenja procedure. 

Purebeau, renomirana nemačka kompanija u tu svrhu predstavlja Tattoo Removal, sredstvo koje se pokazalo kao jedistveno efikasno rešenje u otklanjanju Vaše tetovaže, Sama procedura je skoro bezbolna i naravno vreme uklanjanja zavisi od površine tetovaže. Purebeau Tattoo Remover uređaj omogućava visoko precizno uklanjanje linija tetovaže i omogućavanju dubljeg prodiranja sredstva za de-pigmentaciju boje od tetovaže. . 

The Purebeau originalni Tattoo Remover baziran je na organskim hranjivim suplementima, koji nemaju nikakve moguće sporedne efekte. Nanosi se na područje kože gde se prošlo iglicom removal uređaja za trajnu šminku ketridža 3 ili 3 outline. Koža se čisti Octenisept higijenskim sredstvom (koloidno sredstvo ili natrijum-hlorid), kako bi se sprečila reakcija mikro rana kože sa sredstvom. Tokom tretmana prelazi se preko istog područja 2 do 4 puta i nakon poslednjeg prelaza Tattoo remover se ostavlja na koži. Sledeći tretman ukoliko potreban treba se ponoviti nakon 6 nedelja,. Purebeau originalni tattoo remover sredstvo deluje i nakon tretmana i izvlači ostatke pigmenta boje iz kože i narednih 4-7dana.

 

 

Tags: uklanjanje tetovaže, Tattoo Remover
Copyright © 2022, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.