Drugi međunarodni Purebeau workshop na Balkanu

Drugi međunarodni Purebeau workshop na Balkanu
 
Ne propustite mogućnost rane rezervacije za Drugi međunarodni
Purebeau workshop na Balkanu
11. i 12. februara 2017. u hotelu Crowne plaza u Beogradu
 
Čast nam je i zadovoljstvo da najavimo novu Purebeau radionicu na kojoj predstavljamo neka od najznačajnijih imena u oblasti trajne šminke. Nakon uspešnog Prvog internacionalnog Purebeau permanent make-up workshopa, koji smo održali u oktobru, organizujemo novi impresivan događaj i druženje sa Purebeau zvezdama i stručnjacima, na kom ćemo se teorijski i praktično baviti interesantnim i najaktuelnijim temama u oblasti trajne šminke.
 
Na Drugom internacionalnom Purebeau workshopu imaćete priliku da se upoznate sa novom atraktivnom Purebeau metodom pod imenom Purebeau Fibroblast, koja omogućava neinvazivnu i vrlo uspešnu korekciju očnih kapaka i bora. Ova metoda je za vrlo kratko vreme postala jedna od najtraženijih usluga estetskih centara i profesionalnih salona lepote – na novoj Purebeau radionici imaćete prilike da se uverite i zašto, kroz prezentaciju, odnosno izvođenje ovog tretmana.
 
Osim toga, govorićemo o bezgraničnim mogućnostima koje pružaju trajna šminka i medicinska mikropigmentacija, o najnovijim svetskim trendovima u ovim poljima stručnosti, Purebeau opremi i materijalu, i pri tom sve demonstrirati praktično.

Kroz ove sjajne teme, na Drugom Purebeau workshopu vodiće Vas najznačajnija imena u oblasti permanent makeupa svetske Purebeau scene - Viktoriya Rudko, Purebeau Elite Master trener i Purebeau zastupnica u Ukrajini, Agnieszka Orlowska-Kloda, Purebeau Elite Master trener i Purebeau zastupnica u Irskoj, i BettyTriantafillid,internacionalni Purebeau Elite Master trener i Purebeau zastupnica u Grčkoj, koja je svojim radom i znanjem dobro poznatapolaznicamaprvogworkshopa - dame koje ne prestaju da postavljaju standarde i plasiraju vrhunske permanent makeup rezultate.

Velika čast biće ugostiti i vrhunske stručnjake iz zemlje i regiona, dokazane lidereu oblasti trajne šminke, dame koje će nesebično podeliti svoje iskustvo i znanje sa svima prisutnima. Sa nama će tokom dva dana biti talentovane Maja Panić– Purebeau trener za Beograd, Selma Žrt– Purebeau trener za Sloveniju, Ana Novaković – Purebeau trener za Beograd, Danijela Bunoza – Purebeau trener za Hrvatsku i Vesna Palurović– Elite Master trener za Balkan, od kojih ćete moći da usvojite brojna znanja i veštine.

 

Dodatna pogodnost za ranu rezervaciju

Radionica će se odvijati 11. i 12. februara 2017. u Beogradu, u atraktivnoj sali hotela Crowne Plaza.
Redovna cena radionice za oba dana iznosi 500 evra, a za jedan dan 290 evra. Time omogućavamo svakom da prisustvuje delu edukacije koji ga interesuje. 

U cenu je uključen ručak i relaksirajuće pauze za kafu, dok uveče, 11. februara, za učesnike oba dana, biće organizovan koktel sa zakuskom uz laganu muziku i prijatno druženje.

U ovom trenutku pozivamo Vas da iskoristite dodatnu pogodnost uz ranu rezervaciju.

Ukoliko izvršite rezervaciju do 25. decembra, early bird cena karte za oba dana iznosiće 400 evra, a za jedan dan 240 evra, uz mogućnost plaćanja na rate i to do početka radionice. Jedini uslov je uplata kotizacije za učešće – 30% od ukupne snižene cene karte koja se plaća prilikom rezervacije, a ostatak iznosa možete podeliti u rate kako Vama odgovara do početka radionice.

 
 
Program Drugog internacionalnog Purebeau workshopa na Balkanu
Prvi dan – teme radionice:
 
09:30 Registracija
09:50 Govor dobrodošlice
10:00 AGNIESZKA ORLOWSKA-KLODA, obrve PMU
11:45 VIKTORIYA RUDKO, eyeliner
13:30 - 14:15 pauza za ručak
14:15 BETTY TRIANTAFILIDI, usne
15:25 MAJA PANIĆ, calligraph microblade 
16:30 VESNA PALUROVIĆ, MHS modern hair loss solutions
20:30 - 22:30 Koktel veče
Drugi dan – teme radionice:
 
09:30 Registracija
09:50 Govor dobrodošlice
10:00 SELMA ŽRT, calligraph microblade 
12:00 ANA NOVAKOVIĆ, caligraph microblade + PMU 
13:30 - 14:15 pauza za ručak
14:15 VIKTORIYA RUDKO, usne
15:25 VESNA PALUROVIĆ, Fibroblast
16:30 DANIJELA BUNOZA, obrve PMU
17:50 Dodela sertifikata
 

 

Program Drugog internacionalnog Purebeau workshopa na Balkanu

 
 
Vidimo se na Drugom internacionalnom Purebeau workshopu na Balkanu. 
 
Tags: Purebau, workshop, Fibroblast

Komentari

  • , 1. February 2017 - 23:02:

    Dali su vam potrebni modeli zene u koje rade i nemaju vremena za neku preteranu negu 44 godina

Postavite komentar

Copyright © 2020, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.