KOLIKO JE TRAJNA ŠMINKA ODGOVORAN TRETMAN?

Odgovornom poslu treba se  100% posvetiti.
Kako izbeći neželjene greške tokom PMU tretmana koje mogu prouzrokovati gadne posledice?

Odgovornom poslu treba se  100% posvetiti.
Kako izbeći neželjene greške tokom PMU tretmana koje mogu prouzrokovati gadne posledice?
Evo rešenja

Master Eyeliner 4.-5. Novembra 2019, Novi Sad

Kako iscrtati totalno bezbolne PMU "KAPKE" sa garancijom? Novi koncept master klasa Trajne Šminke "Kapaka- Eyelinera". Na našoj Akademiji za 2 dana edukacije postaješ samouvereni Eyeliner Expert.

Najbolji studio za trajnu šminku u Novom Sadu?

Saloni sa ponudom za trajnu šminku u Novom Sadu su danas u porastu. Permanentni makeup ili poznatiji naziv trajna šminka je odavno počela da se koristi u estetske svrhe. Zamislite svako jutro kada ustanete vi ste našminkani.  Usne, uredne obrve i iscrtani kapci. Baš zbog toga, sve veći broj dama se odlučuje za ovaj tretman.

32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“

Dođite na 32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“, koji se održava 13. i 14. oktobra 2018 u Beogradu i po prvi put od osnivanja Zirna doo u neverovatnom sastavu!

6 PUREBEAU trenera i 2 LUXUSLASHES edukatora

Ukljanjanje tetovaže | Purebeau Tattoo Remover

Ukljanjanje tetovaže uz Purebeau Tattoo Removal

Uklanjanje tetovaže postalo je bezmalo češća intervencija u Srbiji poslednje 2 godine, nego ranije. Sve više ljudi svih generacija obraćaju nam se sa potrebom uklanjanja svoje nekada omiljene tetovaže ili trajne šminke. Ovaj proces mora da se vrši uz milimetarsku preciznost i korišćenje sredstava za rastvor pigmentacije u koži sa visokim higijenskim standardom izvodjenja procedure.

Pages

Copyright © 2021, Purebau trajna šminka. Developed by Animat studio.